söndag, januari 13, 2013

Sista inlägget

Så är det. Nu är det dags att sluta. Barnen växer och ska inte skrivas om på en offentlig blogg. Mitt jobb kan jag i alla fall inte skriva om på det sättet jag vill och behöver och vardagen och de små bestyren är inte intressanta för fler än några få. Inte så att jag någonsin haft en läsarskara precis men ändå. Jag kommer snart att ta bort alla gamla inlägg härifrån. Däremot kommer min trädgårdsblogg att finnas kvar. Det är ingen som läser den heller men den rör inte familjen utan bara mig. Min trädgårdsblogg går att hitta här. den är rätt årstidsbunden och uppdateras precis bara när jag känner för det :)

Istället har vi gjort en blogg inom familjen som bara kan läsas inom vårt nätverk hemma, en intern blogg! Där kan stororna skriva om de vill också. Årets skrivprojekt kommer att bli mellan Ebba och mig och kanske Julius om han vill, vilket är tveksamt. Det är att skriva något litet om veckan som gått på söndagkvällen. Bra som dåligt. 52 veckoanteckningar. Vi får se om målet uppnås.

3 kommentarer:

Faster Fi sa...

Lite sorgligt men jag förstår dig. Har haft stor glädje av att följa din blogg. Nu får ni stå ut med att jag ringer lite oftare istället;)
Kram

anneliten sa...

Och jag som just hittade hit...

ps3 jailbreak sa...

An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people do not speak about such topics. To the next! Cheers!!