torsdag, oktober 07, 2010

Lågvattenmärke

Är mitt i en jobbsvacka och den är djup. Det är det enda jag säkert kan säga om mitt jobb. Går det bra ett tag är det bara att invänta kallsupen, för den kommer alltid. Idag önskar jag mig ett annat jobb där varken jag själv eller andra för den delen bedömer resultaten. Och där de beslut jag fattar inte påverkar enskilda individer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det jobbet existerar i princip inte. Även om det är klart att i just ditt yrke så är människor i en väldigt sårbar situation när de drabbas av dina beslut. Men vad man än gör blir andra människor drabbade.

RosaMilton sa...

Nej det vet väl jag egentligen också. Men ibland känner jag mig otillräcklig eftersom jag jobbar utifrån att jag får vara med om en väldigt vikitg händelse i kvinnors och mäns liv och jag vill att de ska få en bra upplevelse med sig. Det är inte i alla lägen möjligt och jag inser det. Jag är heller inte mer än människa och kan inte alltid förutsäga ett förlopp även om jag har erfarenhet. Men igår hade jag en riktig navelskådardag där jag ifrågasatte i princip allt! Idag känns det bättre!