söndag, mars 14, 2010

Summerar Jämtlandsveckan


Ebba: Åkt skidor alla dagar. Ville åka alla backar, upptäcka. Ägnat kvällarna åt spel och dobbel...

Julius: Var segstartad alla dagar, fick lirka iväg honom vissa dagar. Men kul hade han för det mesta. Åkte mest störtlopp, gillade absolut inte transportsträckorna mellan liftsystemen. Yatzy och Uno var favoriter på kvällarna. Och Kalle Anka förstås.

Otto: Åkte en dag men tyckte att pistmaskinen och hjullastaren var mer spännande än åkningen. Det tyckte inte Stefan... När vädret blev bättre gjorde vi ett mini-älg-safari på hemmaplan och hittade älgspår, älgarnas sovplats, älgbajs och vart älgarna ätit. Mycket spännande. Vi upptäckte också utedasset på gården som var ända från dinosauriernas tid, eller om det möjligen var samtida med när Ruth var liten och Vasaskeppet. Sista kvällen gick vi på nattlig älgspaning med ficklampor i skogen utan resultat, mer än att vi båda tyckte det var lite kusligt.

Ville: Ville surkart. Förkyld och sur och hostig, febrig en dag. Sov dåligt på nätterna. Tyckte det var spännande att åka tåg.

Jag: Hade en mycket bra semester och hann med att basta en kväll dessutom. Stjärnklart var det då. Hade fina skiddagar med barnen även om vädret var rätt kasst. Hade velat ha mer sol, älv och längdskidor. Tänk att det är så vackert i Jämtland. Om det ändå hade legat närmre!

Inga kommentarer: