måndag, augusti 28, 2006

Spindelmannen och Batman... MUAHAHA


Alltså, man ska inte skratta åt sina barn, men är inte Julius underbar som Spindelmannen? Vi var hemma hos kompisar idag och när lekarna tog slut kom de tillslut på att klä ut sig. Oskar (som var på hemmaplan) ville vara Batman. Julius blev själaglad för att få vara Spindelmannen... Där ser man också vad som kommer från kompisar och vad som kommer från familjen. Vi har aldrig introducerat Spindelmannen eller någon annan man (superhjälte) heller för den delen. Ändock har Julius helt klart för sig att Spindelmannen, det är något alldeles extra...

Efter fotograferingen fick Julius-Spindelmannen låna galonbyxor (så synd att jag inte kan visa någon bild på detta...) och så drog Batman och han ut i djungeln i Bromsten och sprang och ramlade om varannat. Noll koll hade de på armar och ben. Julius storskrattade när Batman ramlade baklänges över en sten, varpå Batman blev riktigt ilsk (mycket förståeligt). Speciellt när Oskar-Batman inte hade skrattat när Spindelmannen iförd galonisar gjorde en baklängesvolt ner från gungan.

Nåväl, efter en timme i djungeln (?) ville mammorna hem och fika och pojkarna följde motvilligt med till slut. Efter bulle och mjölk skulle det lekas igen och det blev så tyst. Med en skrikig bebis (Otto) var det väl ingen som tänkte på det. När det blev dags att åka hem hittade jag två lyckliga pojkar och ett badrum fyllt med skum och tandkräm... En hel flaska med duschtvål hade gått åt och en ansenlig mängd tandkräm. Trot eller ej men Julius har bestämt sig för att han VILL bjuda Oskar på sitt kalas i september!

Inga kommentarer: