torsdag, maj 17, 2007

Inläggen duggar inte tätt...

Har helt enkelt inget att skriva om. Har tråkigt, helt enkelt. Det jag skulle kunna skriva om vill jag inte. För övrigt är det mest måsten. Måste tvätta, måste städa, måste lämna och hämta, måste laga mat, utom på helgerna då. Rapporter från jobbet om kaos inför sommaren. Som vanligt, skulle man kunna tillägga men i år ser det verkligen dystert ut.

Det lär väl ordna sig det med.

4 kommentarer:

AI sa...

Kul att se att du lever iaf. Hoppas kunna träffa er alla snart - det var synd att ni inte kunde komma på storträffen. Jag vet inte när jag är uppe nästa gång, men det blir väl rätt snart kan jag tänka mig. På måndag börjar riktiga arbetet!

Olle sa...

Klappa katten från mig. Och ungarna om de och du är på det humöret. Och tillåt dig att känna att tillvaron är för eländig. Ibland är den faktiskt det.

Kram

Olle

RosaMilton sa...

Spännande att börja på riktigt då Anders! Ska du vara i Linköping eller? Det var verkligen urtrist att inte kunna åka förra helgen, jag grämer mig fortfarande.

Tack pappa för din kommentar, du vet ju att det går upp och ner och det finns ju ljusglimtar också. Jag är lite less bara.

Anonym sa...

"Livet är bara den ena jävla saken efter den andra"
- Elbert Hubbard

Ett blomster att pigga upp dig med, er tomt ser ännu ganska kal ut.