måndag, augusti 04, 2008

Hemma igen

Och fast vi har haft det fantastiskt bra med mycket sol och bad och sand (överallt) så är det otroligt skönt att komma hem. Som alltid. Vi har förutom sol och bad på fina stränder hunnit med en hjärnskakning med sjukhusbesök (Otto), Varbergs fästning och bockstensmannen, spelat poker med Ebba och Julius. Många tårar över förlorade tändstickor (insatser) och gigantiska blufförsök som resulterat i lån för att kunna fortsätta spela.

Vi har grillat på stranden med Faster Fi och Polisamackan och kusin Kalle. Grillad banan med choklad till efterrätt. Men det var inte alls så gott som jag mindes! Ett glas vin i solnedgången var bättre. Varje morgon har Ville och jag tagit en promenad och morgondopp medan de andra snusat vidare. Underbart.

Salta bad är för övrigt oöverträffade. Varför åka till Thailand när det är badkarsvarmt vatten till Ville vid strandkanten?! Mest har vi badat på eftermiddagarna efter klockan två, för att slippa värsta solen. Ville har fått hålla sig påklädd under parasoll (stackarn) och sedan när han badat har jag förföljt honom med ett parasoll. Som en betjänt. För att hålla sig still när det finns så mycket att upptäcka går ju inte. Äta sand, suga på snäckor, tång och sjögräs! Mums!

1 kommentar:

Olle sa...

Härligt att höra att allt har varit precis så bra som man kunde hoppas!

Kram!
Olle