söndag, augusti 10, 2008

Pistoler

Otto fick hänga på och leka med Julius idag. Vilken lycka. Tänk om jag hade fattat att det skulle bli så här! Julius var aldrig intresserad av vapenlekar när han var liten, det har kommit nu. Jag var så naiv att jag aldrig kunde tro att jag skulle få en 2,5-åring som springer omkring och säger att: Jag skjuter dig i magen! Nåväl, lycklig var han i alla fall... :)




3 kommentarer:

Olle sa...

Det konstiga är inte att killar leker med vapen och pistoler utan att tjejer inte gör det. Vi är alla magiker, mer eller mindre, och när vi är mindre är det ganska ohämmat. Att kunna få stora effekter på avstånd och att utöva makt genom hot - det är något det! (jag tycker fortfarande att det är litet spännande). Men varför gör då inte tjejerna det? Är det sociala blockeringar eller är det något genetiskt?

Sedan lär vi oss med tiden att det där med vapen faktisk har effekter och att folk skadas och dör. Men det kommer långt senare och då får man ta sig en funderare på frågan igen.

Olle sa...

Tittar på bilderna en gång till - "pang, pang, du är död!" Kul har de.

Jesses mia! Dock svårt att inte blanda ihop det med bilder från Georgien och allt annat elände som man fått se över åren.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Här omkring springer ungarna runt med plastvapen som ser precis ut som riktiga. Sist hade någon till och med fått en som lät som ett riktigt vapen.

Så i mina ögon verkar det där ganska snällt...