fredag, oktober 10, 2008

Höstkatt



Höstkatt på spaning. Hon har fullt sjå att försvara sitt revir mot ungkatten Boris. Jag hjälper henne gärna för jag vill helst bara ha vår katt på vår tomt. Om nu någon katt ska få kissa i sandlådan (gaaaaaahhh) så ska det vara vår egen.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Olle sa...

Eve använder en grym metod: en sprayflaska med vatten. Ho behöver bara visa den för att Smokey - som är en snäll grannkatt - skall försvinna som ett skott. Molly är totalt oförmögen att försvara sitt revir vilket hon är plågsamt medveten om.

LS sa...

Va, vi har en katt som heter Smokey! Fast det ar tydligen ett av de vanligaste kattnamnen. Var katt ar dopt efter Smokey Robinson, fast det ar en hon, och hennes syster heter Ella efter Ella Fitzgerald. Er katt ar ratt lik Ella, lika lufsig. Vi sprayar med nagot som heter Febreze pa platser som katterna inte ska vara pa, och de avskyr citrus ocksa.

RosaMilton sa...

Ja hon är lurvig och go! Jag fick något medel av Pappa som skulle avskräcka katterna från sandlådan tex och som inte skulle vara farligt för barn. Men så läste jag det finstilta och det fick inte komma i kontakt med vattendrag, tydligen inte så bra för fiskar... Hur som helst ligger sandlådan nära vårat köksland och bara tanken att det av misstag skulle hamna där fick mig att avstå. Så vi kör med när över sandlådan och det funkar bra även om jag tycker det är lite knäligt att ta av och på.

Och Boris är jätterädd för mig, han springer så fort han ser mig så vatten behöver jag inte spruta. Men han är som alla katter smart nog att se att jag bara är i närheten av de platserna kanske 10% av dygnet. Men Tooticki jobbar på och vaktar också! Det blir nog bättre snart när han är kastrerad.