tisdag, juni 12, 2007

Ultraljud

Igår var vi på ultraljud. En liten bebis, allt verkade som det skulle. Den 23 december sa ultraljudsbarnmorskan. Jag säger alla dagar utom den 24:e eller den 25:e. Och gärna till Lucia. Så det ser ut som vi kommer att bli en fyrbarnsfamilj till jul. Inshallah... om Gud vill... Eller hur det nu var.

Julius vill absolut inte ha ett syskon till, Otto förstår inget men tycker jag har en gosig mage. Ebba hoppas på en flicka.

9 kommentarer:

O.K. sa...

Grattis! Det var en nyhet, åminstone för mig.

RosaMilton sa...

Tackar... Jag börjar känna mig som Mymlan snart... om du har läst Muminpappans memoarer.

O.K. sa...

Jo, men det var ju förra årtusendet, så du får nog utveckla lite... :)

Anonym sa...

Det var roliga nyheter...
Jag får väl grattulera så mycket!
Liz

RosaMilton sa...

Tack Liz!

Har du hittat hit?! Kul!

RosaMilton sa...

Mymlan (dvs Lilla Mys mamma och även mamma till den andra mymlan som förekommer oftare i böckerna)är en mamma som har en himla massa barn som hon inte orkar, eller hinner hålla reda på. Till hennes fördel kan väl sägas att hon är rätt bekymmerslös och tar det mesta med en klackspark. (Där är vi inte lika...) Fast jag har också en känsla av att jag snart kommer att ha fler barn än jag kommer att ha koll på. Mymlan får även Snusmumriken tillsammans med Joxaren

EH sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
EH sa...

Ryktet spred sig så jag var tvungen att titta in!

Grattis till maggen, hoppas bebisen är rädd om dig nu då! Man brukar förmana att du ska vara rädd om dig men det säger alla så jag brukar säga till bebisen att den ska vara rädda om mamma.

Säg det till dina mymliga barn, att dom ska vara rädda om sin mamma. Koll är antagligen överskattat, men det ligger väl i generna. Du och jag har nog ungefär samma gener på den fronten, men jag jobbar mot dom när jag kommer ihåg. Hålla reda på..tja, först är dom små och då orkar man springa ifatt, sen springer dom fortare än du och då kan man nog lika gärna ge upp! Dom kommer ju tillbaka efter äventyren...mamma är alltid mamma.

Kram kusin Eva

RosaMilton sa...

Hej Eva!

Tack! Tja, det löser sig väl alltid på något sätt... Om du har lust att se vår sandöken (vi ska så gräs i augusti) så kom hit och hälsa på! Har ni fått båten (Morren) i sjön förresten? Kul om den inte bara blir ståendes, utan används.