måndag, mars 17, 2008

Vi fick i alla fall vara friska en vecka!

Nu är Otto förkyld igen. Feber, hosta, ögoninfektion och snor i massor. Tänk att en liten näsa kan producera så mycket snor! Försöker dämpa smittspridningen med handtvätt och separata handdukar och hoppas på det bästa.

Det har i alla fall varit en bra helg på det stora hela. Hunnit promenera med Stefan, myst framför brasan utan barn! Ebba och Julius har lekt med kompisar både lördag och söndag. Vi har bakat pizza och tittat på melodifestivalen. Julius favorit var Nordman och Linda Bengtzing, Ebba gillade Frida (jag med), Linda Bengtzing och BWO. Vi var helt överens om (Ebba och jag) att BWO hade varit bättre vinnare än Perelli. Fast den var helt ok. Dessutom har jag kokat körsbärsmarmelad på körsbären från i somras. Jag gillar ju sånt. Och det är lätt! Stefan har som sagt ägnat tid till bilarna, och nu har vi heller inga lösa dinglande lampsladdar i taket. Halleluja!

Och så har vi hunnit smida planer för altanens färdigställande. Att köpa markiser visade sig vara snordyrt, så det blir förmodligen segelduk istället. Mycket billigare och kan nog bli snyggt också samtidigt som det ger skugga. Skugga måste också finnas över sandlådan, så där ska vi bygga en pergola...

Inga kommentarer: