onsdag, juli 09, 2008

På väg

Har varit hos mamma med Ville i 2 dagar. Igår utflyktade vi i regn till Guldsmedsgården och kikade på pioner. Lite sent, de flesta var överblommade men det var kul ändå. En fin flätad korg för 25:- fick jag med mig därifrån.

Nu väntar jag på Stefan och barnen, vi ska semestra oss hemåt. Idag blir det Läckö slott och bo på vandrarhem i Lidköping, imorgon ska vi tillbringa dagen på Skara sommarland. Lite för barnen och lite för oss. Så en övernattning till vid Göta kanal och sedan är vi förhoppningsvis hemma igen.

De här minisemestrarna brukar vara det Ebba och Julius tycker är allra roligast på somrarna. Det behöver inte alltid vara så mycket och så länge. En kanottur i 2 timmar vid Göta kanal var förra årets höjdpunkt. Och året innan dess hade vi två fantastiska äventyrdagar vid Omberg. De pratar fortfarande om det ibland. Men visst, de pratar också en del om Legoland... där vi för övrigt campade och sov i svinkalla sovsäckar! Men en bra campingplats var det. Den finaste campingplatsen vi tältat på ligger för övrigt vid Kullen i Skåne.

Inga kommentarer: