Måndag: Pyttipanna m överbliven kyckling, rödbetor, potatis och stekt ägg samt lite fetaost.
Tisdag: Veggopastasås m gröna linser, pasta och mozzarella.
Onsdag: Vitbönsoppa med spenat och crémefraiche.
Torsdag: Lax i någon variant kanske thaisoppa m potatis och morot igen.
Fredag: Lata kåldolmar.
Lördag: Frittata m de grönsaker som finns hemma samt potatis. Bönröra och syror till.
Söndag: Köttfärsås med spaghetti
Känns som en rätt varierad matsedel. Får duga.
2 kommentarer:
Mmm. Problemet med de där matlistorna är att jag blir så sugen... Mycket nyttig mat du serverar, huvudsakligen vegetariskt.
Ja, jag vill faktiskt lära dem att acceptera veggomat. Kött får de i sig så det räcker ändå. Men ikväll blev det bråttom trots fin planering, då åkte blodpuddingen fram :)
Skicka en kommentar