fredag, juni 30, 2006

HAN KRYPER!!!

Så nu kom det 6 månader och 5 dagar! Ja, egentligen kanske han kröp redan för några dagar sedan men idag har det verkligen släppt. Han har krypit fram till mina fötter och han har krypit till Stefan. Igår stod Stefan och snickrade ett myggnätsfönster till lekstugan (dit vi har flyttat ut nu) och då blev han så rädd att han tog sig fram två meter i ett nafs. Han har en rätt kul stil. Skuttar med benen omväxlande med att sparka ifrån med ena benet, ja det måste nästan beskådas. Men man förstår verkligen vilken bedrift det är att ta sig fram, alla armar och ben som ska koordineras.

Annars har vi som sagt flyttat ut i ett litet sommarhus, där Stefan, jag och Otto sover. Det funkar bra. Ebba och Julius sover kvar hos farmor i stora huset. Om två dagar kommer nämligen faster Fi och Kalle (snart två år) och behöver någonstans att husera. Då blir det en riktig storfamilj här på Vilan. Själva ska vi väl om ytterligare en vecka ungefär tälta i Skåne om det fina vädret står sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis lilla O! Nu har du mycket att upptäcka när du kryper i gräset.
Till lilla Mamma! Vilken härlig blogg! Det är lika roligt varje gång du publicerar nya anteckningar och vilka fina bilder. Tack för en trevlig söndag - det var verkligen kul att träffa er alla. Och som sagt har ni vägarna förbi Lund så titta in. Vi bor på samma gamla ställe som vi gjort i över 30 år.
Kram till er alla och speciellt till Ebba, Julius och lilla O (det namnet klär honom)och till lilla farmor förstås.
Gunvor