onsdag, juni 14, 2006

Min lilla kille..

Min minsta sötnos har en jobbig semester. Att komma som nummer tre i syskonskaran och vara bebis innebär att bara få hänga med. Har man råkat somna precis innan storasyrran ska iväg till ridläger, får man finna sig i att bli väckt, bytt på och att åka bil. Vem har sagt att man vill vara på stranden bara för att det är fint väder? Men det är bara att finna sig.

Det enda man kan göra, vilket lilla O också flitigt använder sig av, är att åtminstone kräva lite service, dvs att bli buren. Dessutom kan man ju passa på att försöka att protestera emellanåt.

Fast jag förstår att livet är slitigt för en snart sexmånaderskille, han övar enträget vidare på att kunna förflytta sig. Hur man flyttar knäna har han kommit på och också hur man kommer från sittande till krypställning. Men hur funkar det med att flytta händerna? Han kommer bakåt och lite i cirklar än så länge men blir starkare och starkare dag för dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Han är i alla fall söt....

AI sa...

Åååh, det värmer ens stolta gudföräldershjärta att läsa om alla framsteg han gör. Det var jättesynd att vi inte hann träffas innan sommaren, det var alldeles för länge jag träffade den lilla sötnosen (och alla er andra självklart!).

Olle sa...

Längtar alldeles väldigt efter att träffa er. Vad O. har vuxit!