onsdag, februari 18, 2009

Kanon och kalkon, mest kalkon

Jag vet att det är en illusion att tro att jag har koll på läget, kontroll. För hur kan världens slarvigaste människa ha koll på någonting? Nä just det.

Få se om jag ska orka försöka ta tag i mitt liv och bli bättre eller om jag ska fortsätta med destruktiva beteenden. För om jag lyckas ställa till det för mig ungefär en gång i halvåret eller just nu oftare än så, måste det ju finnas en psykologisk vinst någonstans?

2 kommentarer:

Olle sa...

Vadå koll på läget och kontroll? Överleva räcker väl. Och tillsammans med S se till att barnen överlever kanske - i alla fall de minsta. De stora klarar den saken själva nu, nästan i alla fall.

Det är kanske något i detta som inte förklaras ("destruktiva beteenden") men jag undrar om inte det mesta är vanlig trötthet, jag.

Nu är det i alla fall vårväder på min kant - sisådär 7-8 plusgrader på mornarna och koltrasten har börjat gaffla på kvällarna. Det finns hopp!

RosaMilton sa...

Ja, ja det är bättre idag! Igår var verkligen en skitdag. Och ja, jag var vansinnigt trött :) Men faktum är och det vet ju du oxå att jag har en förmåga att tappa bort viktiga saker och ställa till det för mig.